VetLed – Optimal Lighting for Vets and Pets

Bij VetLed hebben we één primaire missie: elke dierenartspraktijk en dierenkliniek voorzien van optimaal werklicht. Wij geloven dat iedereen die met dieren werkt een optimale werkplek verdient, en goed licht is daarvoor een basisvoorwaarde.

Onze Visie

Onze visie is helder en simpel: het creëren van een optimale werkomgeving voor iedereen in de veterinaire sector. Goed licht speelt een cruciale rol in het bereiken van deze visie. Wij zijn toegewijd aan het leveren van verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook het welzijn van zowel de dieren als de professionals bevordert.

 

Waarom VetLed?

  • Volspectrum Daglichtverlichting: Onze verlichting bootst natuurlijk zonlicht na. Dit zorgt voor het juiste lichtniveau van 1500 tot 2000 lux op de werkplek, zonder fel licht voor mens en dier.
  • Trillingsvrije Technologie: Onze LED-verlichting is volledig flikkervrij. Zichtbare en onzichtbare flikkeringen in LED-verlichting kunnen vermoeidheid bij mensen en onrust bij dieren veroorzaken. Onze verlichting is ontworpen om dit te voorkomen.

Onze Geschiedenis

VetLed is ontstaan als een onderdeel van DentLed, dat verlichtingssystemen voor tandartspraktijken ontwikkelt. We ontdekten dat de eigenschappen van optimale verlichting voor tandartsen sterk overeenkomen met die voor veterinaire toepassingen. Deze kennis en ervaring hebben we ingezet om VetLed te creëren, waarbij we ons richten op de specifieke behoeften van dierenartsen en hun patiënten.

Contact

Heeft u vragen of wilt u onze producten ervaren bel ons gerust op. 030 3100 500 Nu geen tijd? Stuur een email via het contact formulier.