VetLed’s Geschiedenis: Van Tandartspraktijken naar Dierenartsenpraktijken

dentled verlichting voor tandartspraktijk

Bij VetLed is onze missie helder: het creëren van een optimale werkomgeving voor iedereen in de veterinaire sector. Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze toewijding aan functionaliteit, maar ook ons inzicht dat goed licht niet alleen essentieel is voor de praktijk, maar ook voor het welzijn van zowel dieren als professionals. Laten we eens teruggaan in de tijd en ontdekken hoe VetLed is ontstaan uit de ervaring van DentLed, dat verlichtingssystemen voor tandartspraktijken ontwikkelde.

Onze Geschiedenis

VetLed vindt zijn oorsprong als een onderdeel van DentLed, een pionier op het gebied van verlichting voor tandartspraktijken. Door de jaren heen heeft DentLed niet alleen geavanceerde verlichtingssystemen ontwikkeld maar heeft het ook begrepen hoe essentieel de eigenschappen van optimale verlichting zijn voor professionals in de medische sector.

Ontdekking van Overeenkomsten

Tijdens dit proces ontdekten we dat de kenmerken die essentieel zijn voor optimale verlichting in tandartspraktijken opmerkelijke overeenkomsten vertoonden met de behoeften van dierenartsen. De noodzaak van trillingsvrij licht, een hoog CRI-niveau en ergonomie die vermoeidheid minimaliseert, bleken universele vereisten te zijn, zowel voor tandartsen als voor dierenartsen.

Creatie van VetLed

Met deze waardevolle kennis en ervaring in het ontwikkelen van verlichtingssystemen, hebben we VetLed gecreëerd. We richtten ons specifiek op de specifieke behoeften van dierenartsen en hun patiënten. Ons doel was om verlichting te bieden die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan het welzijn van zowel dieren als de professionals die zich inzetten voor hun zorg.

Waarom VetLed?

Wat maakt VetLed anders dan andere verlichtingsoplossingen? Onze verlichting bootst natuurlijk zonlicht na met volledig spectrum daglichtverlichting, wat resulteert in het juiste lichtniveau zonder fel licht voor zowel mens als dier. Onze trillingsvrije technologie minimaliseert vermoeidheid en onrust bij dieren. Waarom kiezen voor VetLed? Omdat we niet alleen verlichting bieden, maar een complete oplossing voor het optimaliseren van uw veterinaire werkplek.

Onze Visie

Onze visie is helder en simpel: het creëren van een optimale werkomgeving voor iedereen in de veterinaire sector. Goed licht speelt een cruciale rol in het bereiken van deze visie. Wij zijn toegewijd aan het leveren van verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook het welzijn van zowel dieren als professionals bevordert.

Ontdek het verschil dat VetLed kan maken voor uw dierenartsenpraktijk en neem contact met ons op voor meer informatie over het optimaliseren van uw verlichtingssysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *